Ons totaal concept

LaarBeek  Natuursteen – Keramiek  & Tegelwerken,  is  meer dan  alleen  tegelzetten

U heeft gekozen voor een prachtige keramische of natuurstenen tegelvloer in uw woonkamer, badkamer, toilet, keuken, terras of andere ruimte!

 

Bij LaarBeek  Natuursteen – Keramiek  & Tegelwerken  bent u daarvoor aan het juiste adres. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis die nodig is om uw prachtige tegelvloer te realiseren, in welke ruimte dan ook.

 

Bij ons kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment van keramische of natuurstenen vloer- en wandtegels in verschillende stijlen, afmetingen, kleuren en structuren. Wij leveren de te gebruiken leg-, zet- en invoegmaterialen. Welke soort of stijl u ook kiest, wij verzorgen alle soorten tegelwerk. Onze vakbekwame tegelzetters leveren tegelwerken van hoge kwaliteit en werken alle tegelwerken tot in de puntjes af.

 

Een  overzicht  van  onze  werkzaamheden  en  diensten  uit  ‘Ons  Totaal  Concept’

Door onze uitgebreide ervaring op het gebied van tegelwerk en alles wat daarbij komt kijken, kunnen wij u een breed assortiment diensten en materialen aanbieden.

Door nauwe samenwerking met erkende vakmensen zijn wij in staat om ieder project van A tot Z voor u uit te voeren.

 

Onderstaand een kort overzicht van werkzaamheden die door ons worden uitgevoerd:

 • een groot assortiment aan Keramische en Natuursteen vloer- en wandtegels
 • betegelen van keramische en natuursteen vloeren en wanden in badkamers, keukens, bedrijf- en woonruimten
 • natuursteen maatwerk leveren en plaatsen
 • terrasvloeren
 • vloerverwarming
 • verleggen/aanpassen gas-, water- en elektraleidingen
 • sanitair
 • metselen
 • stukadoren
 • smeren nieuwe cementdekvloer
 • timmerwerk
 • hak- en sloopwerk
 • leveren en plaatsen nieuwe vloerisolatie
 • leveren en storten nieuwe gewapende betonwerkvloeren
 • overige werkzaamheden kunnen altijd in overleg worden besproken.

 

Vloerverwarming
Door gebruik te maken van vloerverwarming kan uw energieverbruik wel 10 tot 15 procent lager uitvallen t.o.v. andere verwarmingssystemen. Voor de aanleg van een vloerverwarming zijn geen ingrijpende veranderingen in uw installatie nodig, het kan zo op een bestaande CV worden aangesloten. Bij nieuwbouwprojecten leveren en plaatsen wij de geheel nieuwe CV installatie.
De vloerverwarming kan als hoofd- of als bijverwarming geplaatst worden en kan op 2 manieren worden geïnstalleerd. Dit kan door de buizen te binden op staalmat (traditioneel) of door infrezen.
Wij werken met een partner welke een erkend cv-installateur is met de nodige certificaten en uiteraard met garantie op het geplaatste systeem.
Meer informatie over vloerverwarming? Neem gerust contact op of bezoek onze showroom.

 

Het leveren  van  Sanitair en  Elektra, evenals  het  verleggen / aanpassen  van Sanitair en  Elektra leidingen  in  woonkamer, badkamer, toilet, keuken  of  andere ruimten
Ook hier kunnen wij u mee van dienst zijn! Wij werken samen met een erkend installatiebedrijf met ruime ervaring in het plaatsen van (vloer)verwarming, gas, water, elektra, airconditioning, sanitair- en loodgieterswerkzaamheden. Deze partner kan u ook voorzien in nieuw sanitair. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of onze showroom bezoeken.
U ziet, LaarBeek Natuursteen-Keramiek  & Tegelwerken, is meer dan alleen tegelzetten

 

Wij zijn uw totale ontzorger op tegelgebied. Samen met onze showroommedewerker gaat u op zoek naar een tegelvloer die volledig uitstraalt wat u wenst. Vervolgens kunt u ons ook inschakelen voor vloerverwarming en het laten plaatsen van de tegels.

 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en/of advies, tevens kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen via: 0492-3827240651513097  of  onze  contactpagina.

 

Natuurlijk bent u altijd welkom in onze mooie showroom. U zult versteld staan van de vele mogelijkheden die wij U kunnen bieden op tegelgebied. Ons team, bestaande uit Theo, Rob en Anja staan voor u klaar met deskundig advies onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee!

 

Op een  tegelvloer van ‘Laarbeek Natuursteen-Keramiek &Tegelwerken’ is het ‘Lekker Leven’.

 

Een kleine foto impressie van ons ‘Totaal Concept’ – ‘Alles onder 1 Dak’

 
© 2024 Laarbeek Natuursteen Algemene voorwaarden | Privacy Beleid
Website gemaakt door:
Co Verhoeven Media & Design