Tegelwerken

Oog  voor detail  en  vakwerk  van  A tot  Z
LaarBeek Natuursteen-Keramiek & Tegelwerken biedt unieke tegelwerken in elke stijl. Het maakt niet uit of u van natuursteen of juist van keramische tegels houdt, wij verzorgen alle soorten tegelwerk. Denk hierbij aan het betegelen van een vloer, de badkamer, de keuken of het toilet. Onze vakbekwame tegelzetters leveren tegelwerken van hoge kwaliteit en werken alle tegelwerken tot in de puntjes af.

 

Onze  tegelzetters  kennen  het  product  door en  door
Natuursteen is een natuurproduct, waarbij geen enkele tegel hetzelfde is. Verschillen in maat en dikte kunnen zich voordoen. Gezien deze variaties, is het van belang om altijd een vakman het materiaal te laten verwerken. Onze tegelzetters zijn allemaal geschoold in hun vakgebied en hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring met het leggen van natuursteen en keramische vloeren, wanden en terrassen. Zij zijn volledig op de hoogte van de specifieke eigenschappen van de natuursteensoort en kennen het product door en door. Ook leggen en zetten wij alle groot formaat keramische vloer en wandtegels en alle Keramische parket oftewel Houtlook tegelvloeren met een daarvoor bijbehorend ‘level-systeem’ en een geschikte ‘groot formaat’ tegellijm.

Zo wordt met zekerheid het mooiste resultaat behaald!

 

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij uw ideeën omzetten in een reëel resultaat. U hoeft alleen te bepalen wat u wilt en onze specialisten nemen het werk voor u uit handen!

 

Maatwerk  voor  elke  situatie
De vakbekwame tegelzetters van LaarBeek Natuursteen-Keramiek & Tegelwerken gaan zeer secuur te werk en voorzien elke gewenste ruimte van tegelwerken die langdurig van uitstekende kwaliteit blijven. Daarnaast bespaart u bij LaarBeek-Natuursteen & Tegelwerken een hoop geld, u kiest tegels uit ons assortiment en wij betegelen indien gewenst tevens uw badkamer, keuken, toilet of andere ruimte(s). Van mozaïek tot prachtig natuursteen en keramische tegels, als gerenommeerd tegelzetbedrijf leveren wij voor elke situatie passend maatwerk. Ook leveren wij altijd de werkplek netjes, schoon en opgeruimd op, en voeren bouwafval betreffende onze werkzaamheden af.

En ja, nog steeds zijn wij ‘trots’ op elk nieuw opgeleverd project groot of klein.

 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en/of advies, tevens kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen via: 0492-3827240651513097  of  onze  contactpagina.

 

Natuurlijk bent u altijd welkom in onze mooie showroom. U zult versteld staan van de vele mogelijkheden die wij U kunnen bieden op tegelgebied. Ons team, bestaande uit Theo, Rob en Anja staan voor u klaar met deskundig advies onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee!

 

Op een  tegelvloer van ‘Laarbeek Natuursteen-Keramiek &Tegelwerken’ is het ‘Lekker Leven’.

 

Rob van den Boogaard, uitvoerder, tegelzetter en aanspreekpunt op de projecten.
© 2024 Laarbeek Natuursteen Algemene voorwaarden | Privacy Beleid
Website gemaakt door:
Co Verhoeven Media & Design