Nieuws

Opening Slab tegels straat–UITNODIGING OPEN MIDDAGEN–

Think Big…Think…XXL…Think Slabs!

Met enige trots nodigen wij u uit om op, vrijdag 14 en zaterdag 15 juli van 14.00 tot 18.00 uur een kijkje te komen nemen naar onze gloed nieuwe ‘eye-catcher’ in onze mooie showroom de “Slab-Straat”…..welke uniek is in de regio!

Voor bedrijven hebben wij op woensdag 26 juli van 14.00 tot 18.00 uur een Open Middag ter introductie van deze nieuwe Mega-tegels in ons assortiment.

Slabs zijn grote keramische xxl-tegels met afmetingen van 120×280 cm of nog groter, de dikte is veelal 0,6 mm of 0,9 mm.

Deze Slabs zijn niet meer weg te denken in de huidige moderne design badkamers en inloopdouche’s, huiskamer vloeren en designwanden voor tv en of sfeerhaarden, toiletten en keukens zowel als vloer en als wand tegels.

Ze zijn er in diverse mooie designs o.a marmerlook, betonlook en houtlook in zowel een glans als matte afwerking.

Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om een grote serie van ruim 30 Slabs van 120×280 cm te bekijken in onze showroom.

Ook bewerken en plaatsen onze eigen tegelzetters op de werk locatie deze grote keramische tegelplaten voor u.

Alles op 1 adres en met maar 1 aanspreekpunt dus, ook dit is best wel uniek in het aanbod van deze Mega tegelplaten.

Op deze middagen zal er enkele keren ook nog een toelichting gegeven worden betreffende, de verschillende designs, de afwerking polish, silk of mat. De eigenschappen, bewerking, plaatsen en transporteren van deze Slabs en xxl tegels op en naar de werkplek!

Wij heten u dan ook van harte welkom op deze middagen.
En natuurlijk zorgen wij voor een lekker hapje en een drankje.

Met vriendelijke groet,

Theo, Rob en Anja

Laarbeek Natuursteen Keramiek Tegelwerken.

 


 

Met trots presenteren wij u onze gloednieuwe website!! Het heeft enige tijd geduurd, maar het resultaat mag er zijn. Kijkt u eens rustig rond op onze vernieuwde website en laat ons weten wat u er van vind of mist!?

 

Want juist U bent op dit moment een heel belangrijk persoon voor, ‘Laarbeek Natuursteen – Keramiek  & Tegelwerken’! Binnen enkele seconden proberen we u te overtuigen om op onze website te blijven, zodat we u kunnen informeren wat wij mogelijk voor u kunnen betekenen!

 

Onze website zal altijd in beweging blijven, omdat ook wij nog iedere dag leren! We blijven doorgaan met het verbeteren en aanpassen van de website alsook het aanvullen van ons assortiment tegels en informatie omtrent onze tegelwerken en overige diensten.

 

Neem dus regelmatig even de tijd om onze laatste nieuwtjes, trends en ‘AANBIEDINGEN’ te bekijken aangaande onze tegels en tegelwerken.

 

Tevens zal Laarbeek Natuursteen ongeveer 12 keer per jaar op zondag open zijn. Houdt hiervoor onze nieuwe website in de gaten!

 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en/of advies, tevens kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen via: 0492-3827240651513097  of  onze contactpagina.

 

Natuurlijk bent u altijd welkom in onze mooie showroom. U zult versteld staan van de vele mogelijkheden die wij U kunnen bieden op tegelgebied. Ons team, bestaande uit Theo, Rob en Anja staan voor u klaar met deskundig advies onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee!

 

Op een  tegelvloer van ‘Laarbeek Natuursteen-Keramiek &Tegelwerken’ is het
‘Lekker Leven’.

 

Ons team:

Theo van den Boogaard Rob van den Boogaard Anja van den Boogaard
           

eigenaar, inkoop, verkoop, tegelzetter en contactpersoon klanten

uitvoerder, tegelzetter en aanspreekpunt op de projecten

administratie en showroom medewerkster
© 2024 Laarbeek Natuursteen Algemene voorwaarden | Privacy Beleid
Website gemaakt door:
Co Verhoeven Media & Design