Nieuws

In verband met het COVid-19 (corona virus), vragen wij u om een telefonische afspraak te maken als u onze ‘showroom’ wilt bezoeken.

Verder hanteren wij de regels van het RIVM.
Bij binnenkomst staat een disponder desinfectie handzeep om uw handen te wassen. Verder houd u 1,5 meter afstand van ons personeel. Indien u zich ziek of niet goed voelt verwachten wij dat u onze showroom niet bezoekt en een andere afspraak maakt.


Met trots presenteren wij u onze gloednieuwe website!! Het heeft enige tijd geduurd, maar het resultaat mag er zijn. Kijkt u eens rustig rond op onze vernieuwde website en laat ons weten wat u er van vind of mist!?

 

Want juist U bent op dit moment een heel belangrijk persoon voor, ‘Laarbeek Natuursteen – Keramiek  & Tegelwerken’! Binnen enkele seconden proberen we u te overtuigen om op onze website te blijven, zodat we u kunnen informeren wat wij mogelijk voor u kunnen betekenen!

 

Onze website zal altijd in beweging blijven, omdat ook wij nog iedere dag leren! We blijven doorgaan met het verbeteren en aanpassen van de website alsook het aanvullen van ons assortiment tegels en informatie omtrent onze tegelwerken en overige diensten.

 

Neem dus regelmatig even de tijd om onze laatste nieuwtjes, trends en ‘AANBIEDINGEN’ te bekijken aangaande onze tegels en tegelwerken.

 

Tevens zal Laarbeek Natuursteen ongeveer 12 keer per jaar op zondag open zijn. Houdt hiervoor onze nieuwe website in de gaten!

 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en/of advies, tevens kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen via: 0492-3827240651513097  of  onze contactpagina.

 

Natuurlijk bent u altijd welkom in onze mooie showroom. U zult versteld staan van de vele mogelijkheden die wij U kunnen bieden op tegelgebied. Ons team, bestaande uit Theo, Rob en Anja staan voor u klaar met deskundig advies onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee!

 

Op een  tegelvloer van ‘Laarbeek Natuursteen-Keramiek &Tegelwerken’ is het
‘Lekker Leven’.

 

Ons team:

Theo van den Boogaard Rob van den Boogaard Anja van den Boogaard
           

eigenaar, inkoop, verkoop, tegelzetter en contactpersoon klanten

uitvoerder, tegelzetter en aanspreekpunt op de projecten

administratie en showroom medewerkster
© 2023 Laarbeek Natuursteen Algemene voorwaarden | Privacy Beleid
Website gemaakt door:
Co Verhoeven Media & Design