Over ons

LaarBeek Natuursteen Keramiek & Tegelwerken  is een allround, creatieve en flexibele tegelhandel en tegelzetbedrijf uit Beek en Donk. Ons werkgebied is geheel Nederland, maar voornamelijk Noord-Brabant, Limburg, Gelderland, Zeeland, Zuid- en Noord Holland.

Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van kwalitatieve en bijzondere Natuursteen en Keramische tegels in alle soorten, kleuren en maten. Ook leveren wij de bijbehorende leg- en zetmaterialen en plaatsen wij alle voorkomende natuursteen en keramische  tegelwerken.  Zodoende kunnen wij ons onderscheiden van de meeste andere tegelzetters in de regio.

Door onze ruime ervaring en gespecialiseerde kennis staan wij bekend als een vakkundig en gerenommeerd natuursteen en keramische tegelhandel en tegelzetbedrijf.

Wij kunnen alle mogelijke formaten tegels, van mozaïek tot XXL (groot formaat), van natuursteen tot keramiek voor u leveren alsook plaatsen. Indien gewenst leveren en plaatsen wij ook vloerverwarming, stucwerk, elektra, metselwerk, kozijnen, breek- en hakwerkzaamheden en dergelijke.  Ook voor eventuele buitenterrassen kunt u bij ons terecht.

Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze natuursteen en keramische tegels. Ook als het gaat om het aanbrengen van de tegels en de te gebruiken materialen. Of het nu gaat om een douchehoekje of complete badkamer, een keukenvloer van 5 of 200 vierkante meter, iedere opdracht wordt met evenveel zorg en professionaliteit behandeld.

 

LaarBeek Natuursteen-Keramiek & Tegelwerken  is nog een echt familiebedrijf, dat in 2019 alweer 25 jaar bestaat. Eigenaar Theo van den Boogaard heeft inmiddels een ervaring van ruim 35 jaar in het tegelwerk en de handel in tegels. Nog steeds is Theo actief betrokken bij het te maken tegelwerk en springt bij als er handen te kort zijn. Zoon Rob is een allround en gediplomeerd tegelzetter en al vanaf 2003 als tegelzetter bezig binnen het bedrijf.  Vanaf 2012 regelt Rob dat het tegelwerk volgens afspraak gemaakt en opgeleverd wordt.

Theo en Rob zijn altijd zelf betrokken bij de voorbereiding, uitvoering en oplevering. Theo, Rob en onze andere tegelzetters, zijn ervaren en gespecialiseerd in alle voorkomende natuursteen en keramische tegelwerken en zijn allen in het bezit van diverse vakdiploma’s.

Zo kunt U er dus zeker van zijn dat er altijd goed werk geleverd wordt! En ja, nog steeds zijn wij ‘trots’ op elk nieuw opgeleverd project groot of klein.

Wanneer U kiest voor ‘Laarbeek Natuursteen Keramiek & Tegelwerken, dan kies je onder meer voor:

  • Vakwerk, van het begin tot het einde van het project
  • Kwaliteit en betrouwbaarheid
  • Ervaren en gediplomeerde tegelzetters.
  • Alles onder 1 dak: showroom – advies – product – plaatsen – garantie – 1 aanspreekpunt.
  • Betrokkenheid bij ieder project, van kleine vloeren of ruimtes tot en met complete woonhuizen of bedrijfspanden.
  • Betaalbaar en meedenkend in uw budget. Een passende offerte betreffende uw wensen en mogelijkheden.
  • Gemaakte afspraken nakomen.

 

Door onze persoonlijke betrokkenheid, is het lijntje voor u als klant naar ons bedrijf kort, professioneel, doelgericht, aangenaam, leuk en klantvriendelijk.

 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en/of advies, tevens kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen via: 0492-3827240651513097  of  onze  contactpagina.

 

Natuurlijk bent u altijd welkom in onze mooie showroom. U zult versteld staan van de vele mogelijkheden die wij U kunnen bieden op tegelgebied. Ons team, bestaande uit Theo, Rob en Anja staan voor u klaar met deskundig advies onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee!

 

Op een  tegelvloer van ‘Laarbeek Natuursteen-Keramiek & Tegelwerken’ is het ‘Lekker Leven’.

 

Ons team:

Theo van den Boogaard Rob van den Boogaard Anja van den Boogaard
           

eigenaar, inkoop, verkoop, tegelzetter en contactpersoon klanten

uitvoerder, tegelzetter en aanspreekpunt op de projecten

administratie en showroom medewerkster
© 2024 Laarbeek Natuursteen Algemene voorwaarden | Privacy Beleid
Website gemaakt door:
Co Verhoeven Media & Design