Slabs XXL Tegels

Gloednieuw en Uniek in Brabant onze Slabs-Straat met ruim 30 Slabs van 120×280 cm in verschillende designs en met een glans of matte toplaagafwerking. Al onze Slabs in onze showroom zijn nagenoeg altijd uit VOORRAAD leverbaar!!

Hot en trendy zijn momenteel deze, XXL Tegels, Groot Formaat Tegel ook wel “Slabs” genaamd!

Deze mega Slabs zijn, vooral in de badkamers/inloopdouche’s Trendy en Hot, maar ook worden deze XXL tegels veel geplaatst als wanddecoratie’s en of Cinewalls in huiskamers, slaapkamers en trappenhallen.

Het plaatsen van deze Slabs is specialistisch tegelwerk waarin Laarbeek Natuursteen gespecialiseerd is. Deze enorm grote keramische tegelplaten, met vaak maar een dikte van 0,6mm, zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in de afmetingen 100×100 cm, 120×120 cm, 120×280 cm of nog grotere van 120×360 cm.

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van deze grote Slabs, onze tegelzetters zijn ervaren en zijn voorzien van professionele gereedschappen om deze Slabs ’ter plekke’ op maat te snijden/zagen en om de nodige sparingen op waterbasis uit te boren/snijden met diamant boorkoppen en schijven.

Ook is Laarbeek Natuursteen in het bezit van een draag- en hijssysteem met zuignappen om deze Slabs (XXL Tegels) op locatie te kunnen verplaatsen, te bewerken en te plaatsen. Dus voor het leveren en plaatsen van deze Slabs bent u bij “ons” aan het juiste adres.

Bekijk hier alvast enkele fotos van onze Labs en diverse projecten waarbij wij Slabs geplaatst hebben.

Wilt u meer weten en informeren naar de mogelijkheden, maak dan snel een afspraak in onze showroom.

Ons team staat voor u klaar met deskundig advies en een lekker kopje koffie.
© 2024 Laarbeek Natuursteen Algemene voorwaarden | Privacy Beleid
Website gemaakt door:
Co Verhoeven Media & Design